Σάββατο, 4η Μαίου 2024  12:14 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 21:46

Ν. Φαρμάκης: Συνάντηση για το δρόμο Αγρινίου – Καρπενησίου με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για το δρόμο Αγρινίου – Καρπενησίου συζήτησε, μεταξύ άλλων, ο Ν. Φαρμάκης με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων.

Το ζήτημα του δρόμου Αγρινίου – Καρπενησίου υπό το πρίσμα των προβλημάτων που δημιουργεί η υφιστάμενη κατάσταση του οδικού δικτύου, τέθηκε προς συζήτηση, στη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης με του προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Ποταμούλας (Δ. Ανδρώνη), Αμπελίων (Κ. Γερνά) και Αγίου Βλασίου (Π. Πολυχρόνη) της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων.

Ερωτηθείς από το sinidisi.gr για τα αποτελέσματα της συνάντησης ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελίων Κώστας Γερνάς ανέφερε ότι ο περιφερειάρχης εμφανίστηκε θετικός στο να προγραμματιστεί, το συντομότερο δυνατόν, συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, για τη δημιουργία του σύγχρονου οδικού δικτύου που θα ενώνει το Αγρίνιο με το Καρπενήσι. Επίσης, ο κ, Φαρμάκης διαβεβαίωσε ότι πρόκειται να επισπευτούν οι εργασίες κατασκευής στα πρώτα χιλιόμετρα του έργου που καθυστερούν επί μακρόν. Αναφορικά με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο, όπως σημείωσε ο κ. Γερνάς, ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα αποκατασταθεί ο ασφαλτοτάπητας στα σημεία που έχουν υποστεί διάβρωση ενώ συνεργεία θα αναλάβουν να κόψουν τα χόρτα.

«Η Περιφέρεια είναι εδώ για όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα για εκείνους που “φυλάττουν Θερμοπύλες”, στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Γι’ αυτό και θα κάνουμε ότι μπορούμε, προκειμένου να μπορούν να απολαμβάνουν όλοι, ίσες δυνατότητες και ίσες ευκαιρίες», έγραψε σε σχετική του ανάρτηση ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, με αφορμή τη συνάντηση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 270 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.