Πέμπτη, 16η Μαίου 2024  9:21 πμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 19:45

Η επιστολή της Ένωσης στο ΤΕΕ Ηλείας, από 26 Ιανουαρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναζητήσατε αλλού τα ψεύδη: Ολόκληρη η επιστολή, με μια προς μια τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έθετε το ΤΕΕ.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που φέρει την υπογραφή του προέδρου του ΤΕΕ Ηλείας, στην οποία χαρακτηρίζει ψευδή την ανακοίνωσή μας ως προς το σκέλος των έγγραφων απαντήσεων που από ημερών έχουμε αποστείλει στο ΤΕΕ.

Την επιστολή θα επαναπροωθήσουμε αφού επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία της.

Προς αποκατάσταση, όμως, της αλήθειας και για την σωστή ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου, προφανώς και του ιδίου του προέδρου, επισυνάπτουμε την επιστολή ΕΔΩ.  

Ως προς τα υπόλοιπα, το τι έχει αντιληφθεί και τι όχι ο κάθε καλοπροαίρετος ή μη σχετικά τη διαβούλευση, είναι δικό του θέμα. Εμείς επισημαίνουμε μόνο ότι ουσιαστικά οι απαντήσεις δόθηκαν και στη διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του προέδρου του ΤΕΕ, περιλαμβάνονται δε στην παρουσίαση της επένδυσης που έγινε εκεί, είναι δε αναρτημένες στη σχετική ανακοίνωσή μας.

  • Κυρίως, όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την επένδυση μας είναι  κατατεθειμένα στις κατά νόμο αρμόδιες υπηρεσίες. 

Ειδικά για το ΤΕΕ εκφράσαμε την καλή μας διάθεση με κλιμάκιο τεχνοκρατών να εξηγήσουμε λεπτομερώς όλες τις πτυχές των ερωτημάτων τους. Παραμένουμε στη διάθεσή τους, εφόσον το επιθυμούν.

Η Ένωση Αγρινίου και οι Ενεργειακές Κοινότητες τηρούμε ευλαβικά το γράμμα του νόμου και τα όσα η πολιτεία έχει ορίσει.

Διαβάστηκε 396 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία