Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  12:58 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 17:31

Επίσκεψη Κώστα Λύρου στο Κέντρο Υγείας Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος. Αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά με το προσωπικό, ενώ σε συνομιλία  με τον Διευθυντή, Γιώργο Παπαδόπουλο  έγινε μια πρώτη συζήτηση και καταγραφή των ελλείψεων και των αναγκών του Κέντρου Υγείας Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ο Κώστας Λύρος αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ανέφερε ότι ο  Δήμος θα συνεχίσει να είναι αρωγός, στο βαθμό που του αναλογεί, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που υπάρχει. Συνεχάρη την διοίκηση και το προσωπικό   για το έργο που προσφέρουν στον τοπικό πληθυσμό τηρώντας άψογα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις προβλεπόμενες διαδικασίες,  λόγω  και της πανδημίας.

Διαβάστηκε 510 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.