Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  7:58 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 23:57

Γέμισε φως και μελωδίες το Αγρίνιο, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο (βίντεο-φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο καιρός στο Αγρίνιο ευτυχώς το επέτρεψε και η εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου κυλά ευχάριστα, παρουσία πολλών συμπολιτών μεταξύ των οποίων εκατοντάδες παιδιά.

Απόγευμα Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου και είναι άκρως εορταστική  η ατμόσφαιρα στο κέντρο του Αγρινίου που πλημμύρισε από χριστουγεννιάτικες μελωδίες και άπλετο φως.

Λίγα λεπτά μετά τις 7 ήχησε η αντίστροφη μέτρηση, το δένδρο φωταγωγήθηκε και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στο σύντομο χαιρετισμό του απηύθυνε τις θερμότερες ευχές. Ευχές εξέφρασε και ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης που επίσης έλαβε τον λόγο.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ακούστηκαν από τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου ενώ στη συναυλία συμμετέχει η  Σχολή Σύγχρονου τραγουδιού του Ωδείου  της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας που μετρά 31 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα.

Η  παρουσία της ντύνει μουσικά το κέντρο του Αγρινίου με μελωδίες, όπως το We wish you a Merry Christmas, Let it snow, Rocking around the Christmas tree, All I want for Christmas και πολλά ακόμη γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα ο Τομέας Πολιτισμού της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και ο δήμος Αγρινίου. Το «παραμύθι από ζάχαρη», όπως τιτλοφορείται το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Αγρίνιο, τώρα ξεκινά και επιφυλάσσει πολλές όμορφες στιγμές.


agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 696 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 00:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.