Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  11:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 18:28

Προς σύμβαση ο δρόμος από Κάτω Χρυσοβίτσα μέχρι Πλάτανο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προς συμβασιοποίηση βαίνει το έργο για τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση του δρόμου από Κάτω Χρυσοβίτσα μέχρι Πλάτανο, καθώς η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε πρόσφατη απόφαση της ανέδειξε ως προσωρινό ανάδοχο του έργου την εταιρεία «Μentor Aνώνυμη Tεχνική Eταιρεία» με έκπτωση 47,5%. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είχε ιδιαίτερη συμμετοχή από τον εργοληπτικό κόσμο της περιοχής, καθώς προσφορά για το έργο προϋπολογισμού 2,7 εκατομμυρίων ευρώ κατέθεσαν συνολικά εννέα εργοληπτικές επιχειρήσεις.

Πρόκειται για ένα έργο που εξυπηρετεί τη συγκοινωνία ανάμεσα στο Δήμο Θέρμου και το ορεινό τμήμα του Δήμου Ναυπακτίας. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος, αλλά σε αρκετά σημεία το οδόστρωμα παρουσιάζει φθορές (ρηγματώσεις, τοπικές καθιζήσεις, λακκούβες κλπ).Έτσι η εργολαβία αυτή αφορά τη βελτίωση του σημαντικότερου τμήματος της επαρχιακής οδού Θέρμου-Πλατάνου, μήκους περίπου 8,5 χλμ., μεταξύ των οικισμών κ.Χρυσοβίτσας και Πλατάνου. Οι εργασίες που προβλέπεται να γίνουν αποσκοπούν αποκλειστικά στην αποκατάσταση των φθορών και βλαβών και γενικότερα επιδιώκουν την επαναφορά του οδικού δικτύου στην αρχική του κατάσταση και την βελτίωσή του.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 768 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.