Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  2:43 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 11:13

Ευχαριστίες του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για την συμμετοχή στην τρίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 10-11-2021

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου θέλει να ευχαριστήσει τους συναδέλφους εμπόρους της πόλης μας που στη συντριπτική τους πλειοψηφία συμμετείχαν στη τρίωρη στάση εργασίας την περασμένη Τετάρτη 10-11-2021 καθώς και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην πλατεία δημοκρατίας στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Να ευχαριστήσει επίσης για την συμμετοχή, παρουσία και στήριξη όλων των θεσμικών εκπροσώπων καθώς και τα μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν την διαμαρτυρία μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου θα εξακολουθήσει να αναδεικνύει και να προβάλλει όλα τα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει στη διάρκεια της πανδημίας και θα συνεχίσει να διεκδικεί λύσεις σε αυτά όπως με συνέπεια κάνει μέχρι και σήμερα για την επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων της αγοράς και την διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Διαβάστηκε 466 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.