Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:09 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 18:27

Συγχαρητήρια της ΑΛΦΑ στις κορασίδες του Πήγασου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση της ΑΛΦΑ 93

Η Διοίκηση της ΑΛΦΑ 93, οι παίκτες της και ο προπονητής της νιώθουν την ανάγκη να δώσουν συγχαρητήρια στην ομάδα Κορασίδων του Πήγασου Αγρινίου, στον προπονητή τους και την διοίκηση του Συλλόγου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ μετά τη νίκη επί του Θρύλου Ιωαννίνων με 65-46.

Τέτοιες επιτυχίες ανεβάζουν επίπεδο το μπάσκετ της πόλης μας και διαμορφώνουν καλύτερες και μεγαλύτερες προοπτικές για τον αθλητισμό γενικότερα στο Αγρίνιο.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντίνος Καραπιπέρης, σημειώνει σχετικά: “Συγχαρητήρια στον κ. Δημήτρη Ριγογιάννη και τα κορίτσια του Πήγασου για την μεγάλη τους επιτυχία. Η σημασία της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι διπλά μεγάλη αν σκεφτεί κανείς τις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες γυμνάζονται καθημερινά όλοι οι αθλητές της περιοχής. Εύχομαι να συνεχιστεί η προσπάθεια του Αγρινιώτικου Συλλόγου και να υπάρξουν ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.”

Διαβάστηκε 931 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 18:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.