Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:38 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 18:24

Πρόσκληση συμμετοχής στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρόσκληση συμμετοχής στο Εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Αγρίνιου και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στo 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας,
στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας στις 15 , 16 και 17 Απριλίου 2016,

θα συμμετάσχουν με Εκθεσιακό περίπτερο προϊόντων ελιάς & ελαιολάδου Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Παράλληλα στο χώρο θα πραγματοποιηθούν δράσεις γευσιγνωσίας, προβολής και προώθησης των προϊόντων αλλά και Διαγωνισμός Ελαιολάδου.

Όλοι οι επιχειρηματίες παραγωγοί προϊόντων ελιάς & ελαιολάδου του νομού Αιτωλοακαρνανίας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο ή στο Διαγωνισμό Ελαιολάδου παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Ρόμπολα Γεώργιο, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση, στο τηλ: (+30)26410 – 74531.

Διαβάστηκε 973 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 18:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.