Τρίτη, 21η Μαίου 2024  2:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 18:17

Νέες κορονοενισχύσεις αγροτικών προϊόντων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις επόμενες ημέρες δρομολογείται η διαδικασία αποζημίωσης, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών.

Έρχονται νέες αποζημιώσεις αγροτικών προϊόντων, που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

Μεταξύ των προϊόντων που θα αποζημιωθούν, με βάση αιτήματα που κατέθεσε στο υπουργείο Οικονομικών το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για όλη την Ελλάδα, είναι τα μύδια, η λεβάντα, τα σταφύλια Grimson Λάρισας και Πιερίας, η βιομηχανική πατάτα, το επιτραπέζιο σταφύλι Καβάλας, οι επίσπορες πατάτες, οι κτηνοτρόφοι, τα μήλα Ζαγοράς, η Κλημεντίνη, οι ελαιοπαραγωγοί επιτραπέζιας ελιάς (οι οποίοι δεν έχουν αποζημιωθεί έως σήμερα) και άλλα αγροτικά προϊόντα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, «μετά από αυτές τις ενισχύσεις σε συμπατριώτες μας σε όλη την Ελλάδα, το συνολικό - αρχικά - διαθέσιμο ποσό ύψους 150 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας στον πρωτογενή τομέα, αυξάνεται σημαντικά».

Διαβάστηκε 575 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία