Σάββατο, 18η Μαίου 2024  4:44 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 18:35

Αγρίνιο: Πρωτοβουλία αλληλεγγύης – Συγκέντρωση σχολικού εξοπλισμού για τους μαθητές της πυρόπληκτης Εύβοιας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ακόμα αξιέπαινη πρωτοβουλία ώστε να συγκεντρωθούν σχολικά είδη για τους μαθητές των οποίων η ζωή άλλαξε με δραματικό τρόπο στην Εύβοια, εξαιτίας της καταστροφικής πυρκαγιάς, βρίσκεται σε εξέλιξη από σήμερα και για ένα δεκαήμερο στο Αγρίνιο.

Η ιδιοκτήτρια του “Hair Studio” Ελένη Ασημάκη το οποίο λειτουργεί στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 26  στο Αγρίνιο, συνεπικουρούμενη από τη ζωγράφο Αργυρώ Φιλίππου που “εικονογράφησε” το μήνυμα της πρωτοβουλίας για “ανθρωπιά” και “αλληλεγγύη”, μας προτρέπει να σταθούμε στο πλευρό των πυρόπληκτων μαθητών της Εύβοιας.

Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, όπως διακρίνεται στο έργο που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς η Αργυρώ Φιλίππου στη βιτρίνα της επιχείρησης, θα συγκεντρώνεται σχολικός εξοπλισμός προκειμένου στη συνέχεια να διανεμηθεί σε παιδιά που θα αρχίσουν τη σχολική χρονιά μέσα σε δυσμενείς συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 6972 740583.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 434 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.