Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  4:00 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 10:51

Συντήρηση του δρόμου Χρυσοβίτσα – διασταύρωση Πηγάδια, από το Δήμο Ξηρομέρου και εθελοντές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εργασίες συντήρησης με σκυρόδεμα, στο δρόμο Χρυσοβίτσας – διασταύρωση Πηγάδια (Βαλόστρατο) πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 11 Αυγούστου, από το Δήμο Ξηρομέρου και εθελοντές.

Η παραπάνω δράση θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί ζωτική οδική αρτηρία προς το Μεσολόγγι και τα γύρω χωριά.
Παρόν στο έργο ήταν, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Μακρής και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης ανέφερε:
«Όταν οι δυνάμεις ενώνονται μόνο καλό μπορεί να αποφέρει για την περιοχή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά και συνεισφορά τους, μιας και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η παρέμβαση στην αποκατάσταση του οδοστρώματος. Δούλεψαν με ευχαρίστηση και έδωσαν την πολύτιμη βοήθεια τους στο εγχείρημα αυτό, με μόνο γνώμονα, μέσα από τον εθελοντισμό, την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.
Και φυσικά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την ανταπόκρισή του και την καθοριστική του συμβολή στη συγκεκριμένη παρέμβαση και τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Μακρή που ήταν παρών για το συντονισμό όλου αυτού του εγχειρήματος. Έπεται συνέχεια».

Πηγή: Σελίδα Facebook
Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 715 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.