Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  10:19 μμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 20:12

Πρόγραμμα νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας egg – enter grow up

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Πρόγραμμα egg – enter •grow •go στηρίζει τη Νεανική Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα, επιλέγοντας ιδέες νέων, 18-44 ετών, έτσι ώστε να ωριμάσουν και να γίνουν επιτυχημένες επιχειρήσεις!

Για ένα χρόνο, οι επιχειρηματικές ομάδες που συμμετέχουν, φιλοξενούνται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτήριο και έχουν την ευκαιρία να εστιάσουν εντατικά στην ανάπτυξη της ιδέας / επιχείρησής τους, αξιοποιώντας τις υποδομές, τις υποστηρικτικές υπηρεσίες, το mentoring, την κατάρτιση, τα χρηματοοικονομικά εργαλεία και την επιχειρηματική δικτύωση που παρέχει το Πρόγραμμα. Ενθαρρύνονται ιδιαίτερα επιχειρηματικά σχέδια τα οποία συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, συμβαδίζουν με τις τρέχουσες και αναδυόμενες επιχειρηματικές τάσεις της οικονομίας, κάνουν ευρεία χρήση καινοτομιών και νέων τεχνολογιών, ή/και διακρίνονται από σημαντικής έκτασης εφαρμογή στην καθημερινή ζωή. Από τους 3 προηγούμενους κύκλους του Προγράμματος egg έχουν «αποφοιτήσει» πάνω από 60 επιχειρηματικές ομάδες που έγιναν επιχειρήσεις. Η επόμενη μπορεί να είναι η δική σου! Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 4 Απριλίου στις 4μ.μ. Δήλωσε συμμετοχή στον 4ο κύκλο egg εδώ Δες την προκήρυξη εδώ

dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 2720 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 20:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία