Δευτέρα, 13η Μαίου 2024  3:43 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Μαϊος 2021 16:06

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης θα ανάψει το νέο ηλεκτροφωτισμό στη σήραγγα Αγίου Ηλία Αιτωλοακαρνανίας – Πλήρης αποκατάσταση όλων των φθορών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη σήραγγα του Αγίου Ηλία Αιτωλοακαρνανίας θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 και ώρα 9 μ.μ. ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προκειμένου να θέσει σε λειτουργία το νέο φωτισμό της σήραγγας και να διαπιστώσει από κοντά το τέλος των εργασιών αποκατάστασης των βλαβών και φθορών.

Πρόκειται για ένα έργο μείζονος σημασίας για την περιοχή, το οποίο υπέστη φθορές και κλοπές το 2018 και έκτοτε εκκρεμούσε η πλήρης αποκατάστασή του.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επίσπευσε τις διαδικασίες, αντιμετώπισε γραφειοκρατικά εμπόδια και προχώρησε στην πλήρη αποκατάσταση με συμπληρωματική εργολαβία, η οποία υπογράφτηκε στις 8 Ιανουαρίου 2021 και περιλάμβανε όλες τις εργασίες αποκατάστασης των βλαβών των παροχικων καλωδίων χαμηλής τάσης όλων των πινάκων της σήραγγας Αγ. Ηλία. Το έργο αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού ολοκληρώθηκε από την Διεύθυνση Έργων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. 

Διαβάστηκε 234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.