Σάββατο, 11η Μαίου 2024  8:36 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Μαϊος 2021 19:56

Πρέπει να προσεχθούν αυτά τα σημαντικά για το Αγρίνιο έργα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρέπει να προσεχθούν αυτά τα σημαντικά για το Αγρίνιο έργα

Ένα από τα πολύ σημαντικά έργα για το Αγρίνιο ξεκίνησε η Περιφέρεια. Την ανάπλαση στην είσοδο του Αγρινίου επί της εθνικής οδού.

Για το θέμα, τον προγραμματισμό και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαυρομμάτης ενημέρωσε και το Δήμαρχο Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου.

Ειρήσθω εν παρόδω και ο Δήμος Αγρινίου κατασκευάζει δικά του έργα παραπλεύρως της εθνικής οδού. Στο τέρμα της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των έργων που θα γίνουν είναι πολύ σημαντικός για την καθημερινότητα των πολιτών. Τα ζητήματα οδικής ασφάλειας και της επικινδυνότητας φαίνεται πως θα λυθούν με τη δημιουργία κυκλικών κόμβων στο ύψους του σταθμού των ΚΤΕΛ, του Νοσοκομείου και στο τέρμα της Χαριλάου Τρικούπη.

Θα πρέπει τόσο η Περιφέρεια όσο και ο Δήμος Αγρινίου να προσέξουν πάρα πολύ την ποιότητα αυτών των έργων σε όλα τα επίπεδα. Και φυσικά να αποφευχθούν οι κακοτεχνίες που είχαν γίνει προ δεκαετίας περίπου από την εργολαβία του Υπουργείου Υποδομών.

Τότε ουσιαστικά ήταν που δημιουργήθηκε η καρμανιόλα της εθνικής οδού στην είσοδο της πόλης.

Η επικινδυνότητα και δυσλειτουργικότητα ήταν τα μεγαλύτερα προβλήματα, πέρα από τα αισθητικά. Πλέον δεν υπάρχει περιθώρια για λάθη. Πρέπει το Αγρίνιο να αποκτήσει την είσοδο που του αξίζει.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 350 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.