Κυριακή, 12η Μαίου 2024  9:24 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 14:04

Μεσολόγγι: Παράσταση διαμαρτυρίας για τον τρόπο που άνοιξαν τα σχολεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παράσταση διαμαρτυρίας από εκπαιδευτικούς της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών  που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, το δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Περιφέρεια, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ και γονείς στις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Η διαμαρτυρία αφορούσε την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία της περιοχής που άνοιξαν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας για την πανδημία αλλά με ακόμα χειρότερους όρους απ’ ότι πριν κλείσουν και μάλιστα την περίοδο που η περιοχή παρουσιάζει μεγάλη έξαρση κρουσμάτων. Απαίτησαν από τους διευθυντές των διευθύνσεων αυτών να απαιτήσουν με την σειρά τους κι αυτοί προς το υπουργείο Παιδείας να πάρουν ουσιαστικά μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων ειδικά αυτές τις μέρες που τα κρούσματα είναι πάρα πολλά και πολύ προσωπικό (δάσκαλοι, καθηγητές, καθαρίστριες) αλλά και μαθητές νοσούν.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 253 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.