Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:19 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 19:28

Με πολύ γλέντι ο αποκριάτικος χορός του συλλόγου «Αρχαία Καλυδώνα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια όμορφη και γιορτινή βραδιά απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας “Η Αρχαία Καλυδώνα” στον καθιερωμένο εδώ και χρόνια ραντεβού τους, τον αποκριάτικο χορό

συνδυάζοντας την διασκέδαση, το κέφι, τον χορό με το πλούσιο φαγητό στον φιλόξενο χώρο την ταβέρνας ΜΙΜΟΖΑ.

Ο απολογισμός της χρονιάς έγινε με προβολή D.V.D σε προτζέκτορα καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης όπου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό προβλήθηκαν οι δράσεις του συλλόγου την χρονιά που πέρασε.

Και εφέτος ο σύλλογος “Η Αρχαία Καλυδώνα” στο ξεχωριστό μέρος της βραδιάς τίμησε πρόσωπα και φορείς για την προσφορά τους στον σύλλογο, τα ήθη, τα έθιμα, την παράδοση και την κοινωνία. Έτσι δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στις στην οικογένεια Κωνσταντίνου Ζ. Σαρρή για την καθοριστική συμβολή του στην ίδρυση του συλλόγου και της παρέας αρματωμένων Ο Έλατος που ήταν και ο πρώτος καπετάνιος της, στον αιμοδοτικό σύλλογο Άγιος Χαράλαμπος Ευηνοχωρίου για την προσφορά του στους συνανθρώπους μας, στον Γεώργιο Διαμάντη ηλεκτρολόγο για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο και στην οικογένεια Κωνσταντίνου Μπαλαλή και Μαίρης Παπανικολάου για την προσφορά στο σύλλογο έγχρωμου εκτυπωτή και Fax.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σπύρος Ζαρκάδας ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ όλους όσους βοήθησαν τον σύλλογο την χρονιά που πέρασε και υποσχέθηκε και φέτος ο σύλλογος Η Αρχαία Καλυδώνα θα παρουσιάσει πολλές εκδηλώσεις με σκοπό το Ευηνοχώρι να γίνει για άλλη μια χρονιά ιδιαίτερο σημείο πολιτιστικής αναφοράς.

Ο δήμαρχος κ. Νικόλαος Καραπάνος ευχήθηκε σε όλους καλές απόκριες και ανακοίνωσε την έγκριση του κοινού αιτήματος δήμου , κοινότητας και συλλόγου από τον ΟΣΕ ώστε να αξιοποιηθεί και το δεύτερο κτίριο της πλατείας Οδυσσέας Ελύτης για δημιουργία μουσείου παραδοσιακών αντικειμένων στο Ευηνοχώρι.

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ κ. Γεώργιος Καραπαπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Μπουσμπουρέλης Δημήτριος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κοντογιάννης, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Ψεύτης Νικόλαος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του χωριού μας.

Συγχαρητήρια στον σύλλογο “Η Αρχαία Καλυδώνα” για όσα μας χάρισε καλή συνέχεια και καλές απόκριες σε όλους…

πηγή: http://sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1738 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.