Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  9:50 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 22:47

Πρόγνωση καιρού εβδομάδος 26/4-2/5 για το Αγρίνιο...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γρήγορα ανοιξοκαλόκαιρο και 30άρια εν όψει Πάσχα!!

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 26/4-2/5 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

Εποχικό καιρικό καθεστώς φαίνεται ότι θα "εγκαθιδρυθεί" εντός της Μεγάλης Εβδομάδος και ύστερα από μακρά περίοδο κάπως άναρχης και άστατης άνοιξης, που "παρενοχλούνταν" τακτικά από τον γερο-χειμώνα, θα επιβληθεί πλέον η κανονικότητα και βάλε (με άνοιξη και καλοκαιράκι μαζί)....τουλάχιστον για μερικές ημέρες, αυτές δηλαδή τις Πασχαλινές γενικά που θα έχουμε μπροστά μας, με τον υδράργυρο εκεί που ζορίζονταν να πιάσει 20οC, να ξεπερνάει άνετα, πιθανότατα και τους 30οC!!

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 26/4.

Ηλιοφάνεια, με λίγα σύννεφα. Oι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις (ΒΒΑ, ΔΒΔ, ΔΝΔ, ΝΑ και ΝΝΑ) γενικά ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου, θα κυμανθεί από 7-21 ή και 22οC.

Μ.ΤΡΙΤΗ 27/4.

Γενικά αυξημένες νεφώσεις, που προς τις βραδινές ώρες, θ' αρχίσουν να αραιώνουν. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από ΝΑ διευθύνσεις (πρόσκαιρα και ΝΝΔ) ασθενείς σχεδόν, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 8-22 ή και 23οC.

Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 28/4.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, χωρίς ν' αποκλείεται παροδική ασθενής βροχή ή ψιχάλα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΝΑ και ΝΝΔ διευθύνσεις, έως μέτριοι και η θερμοκρασία στην πόλη του Αγρινίου, θα κυμανθεί από 11-25 ή και 26οC.

Μ.ΠΕΜΠΤΗ 29/4.

Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις, ασθενείς ΝΝΑ, ΝΝΔ, ΔΒΔ, ΔΝΔ και ΝΑ ανέμους, ενώ η θερμοκρασία τραβάει την ανηφόρα και θα κυμανθεί από 10-28 ή και 29οC.

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/4.

Λίγες αραιές νεφώσεις και θολωμένος ήλιος. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΑΝΑ, ΝΝΔ και ΝΑ διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη, θα κυμανθεί από 13-30 ή και 31-32οC τοπικά.

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 1/5.

Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, γενικά ασθενείς ΝΑ, ΔΒΔ και ΔΝΔ άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-30 ή και 31οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 2/5.

Γενική ηλιοφάνεια, με ασθενείς ΔΝΔ και ΔΒΔ ανέμους και θερμοκρασία στην πόλη από 13-29 ή και 30οC.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....





Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

weatherparty.blogspot.com

Διαβάστηκε 417 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.