Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  6:27 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 18:38

Ο δήμαρχος Θέρμου στην διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Π.Δ.Ε.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συμμετείχα σήμερα στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Ειδική Υπηρεσία Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας με θέμα: «Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027» που σηματοδοτεί την έναρξη του δημοσίου διαλόγου με στόχο τη διαμόρφωση των βασικών κατευθύνσεων πολιτικής της Περιφέρειας για την προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρης Σκάλκος, ενώ παρεμβάσεις έκαναν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και η Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας Άλκηστις Σταθοπούλου.

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 194 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.