Κυριακή, 12η Μαίου 2024  12:36 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 10:30

Έπαρση της σημαίας από τη Φιλαρμονική στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνοδεία σαλπιγκτών της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε η έπαρση της σημαίας στις Πλατείες Δημοκρατίας και Δημάδη.

Με την έπαρση της σημαίας υπό τους ήχους ολιγομελούς τμήματος της Φιλαρμονικής, λόγω των μέτρων για την πανδημία, ξεκίνησαν στις 9.30 το πρωί στο Αγρίνιο οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. 

To σάλπισμα  από τα ελάχιστα μέλη της πολυπληθούς και με έντονη παρουσία  Φιλαρμονικής στην άδεια από κόσμο πλατεία Δημοκρατίας και λίγα λεπτά αργότερα στην πλατεία Δημάδη,  προκαλεί συγκίνηση.

 

Δικαιολογημένα ο διευθυντής της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου, αρχιμουσικός Βασίλης Κονήδας ευχήθηκε να είναι η τελευταία φορά που τιμώνται οι ήρωες του 1821 και γιορτάζεται ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου υπό τις παρούσες συνθήκες.

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 242 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 10:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.