Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  4:31 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 11:20

Θανάσης Παπαθανάσης: «Ο φαρμακοποιός βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους πολίτες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ο φαρμακοποιός βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους πολίτες» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Καλημέρα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά. Αναφέρθηκε στη διαδικασία που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τη διάθεση rapid test ανίχνευσης τεστ αντιγόνου COVID-19 στους πολίτες από τα φαρμακεία. 

«Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από τις αρχές Απριλίου  θα διατεθούν από τα φαρμακεία δωρεάν στους πολίτες rapid test ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 τα οποία θα πραγματοποιούν οι πολίτες μόνοι τους χωρίς την παρουσία επιστήμονα υγείας. Θα είναι απλά τεστ ρινικά ή σιέλου και θα υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Ο κάθε πολίτης με το ΑΜΚΑ του θα μπορεί να προμηθευτεί 4 τεστ το μήνα. Με τα μαζικά τεστ ο στόχος είναι η πρόληψη της μετάδοσης και η ταχεία ιχνηλάτηση προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η επιστροφή στην κανονικότητα. Οι φαρμακοποιοί και πάλι βρισκόμαστε  στην πρώτη γραμμή και στηρίζουμε δράσεις που είναι προς όφελος της κοινωνίας» κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης.

Διαβάστηκε 201 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.