Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  5:16 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 00:00

«Παρέλαση» δημοπρατήσεων στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το αν θα γίνουν παρελάσεις φέτος την 25η Μαρτίου δεν το ξέρουμε, καθώς ο κορονοϊός απειλεί να βάλει πάγο και στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Μια άλλη όμως παρέλαση, στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου θα γίνει στις 23 Μαρτίου. Μια «παρέλαση» δημοπρατήσεων με έργα εκατομμυρίων και πολλά εργοληπτικά σχήματα που θα συμμετέχουν στους διαγωνισμούς. Εκείνη την ημέρα λοιπόν ο Δήμος Αγρινίου δημοπρατεί τέσσερα έργα προϋπολογισμού 15,6 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα δημοπρατούνται τα έργα : «Ολοκλήρωση οδών του Επιχειρηματικού Κέντρου στη Ν.Α. Είσοδο πόλης Αγρινίου» προϋπολογισμού 2.600.000 ευρώ, η «Ανάπλαση περιοχής Αγ. Ιωάννη Ρηγανά με την κατασκευή δικτύου ποδηλατοδρόμου – πεζοδρόμων» προϋπολογισμού 6.100.000 ευρώ , η «Ανάπλαση της οδού Χαριλάου Τρικούπη» προϋπολογισμού 3.300.000 ευρώ και τέλος η «αναπλάσεις – βελτιώσεις οδών κέντρου πόλης Αγρινίου» προϋπολογισμού 3.650.000 ευρώ.

Όλα τα προαναφερθέντα έργα εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας μόλις το περασμένο φθινόπωρο και δημοπρατούνται, ενώ έπεται και δεύτερο γύρος δημοπρατήσεων με την ανάπλαση του Πάρκου, την ανακατασκευή του περιπτέρου του Πάρκου και άλλα μικρότερα έργα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.