Τετάρτη, 22η Μαίου 2024  1:18 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 12:48

Ευχαριστίες από το Σελίβειο Γηροκομείο προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την δωρεά υγειονομικού υλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκφράζοντας τα συναισθήματα της διοίκησης, των εργαζομένων και των φιλοξενούμενων στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη διάθεση στη δομή μας υγειονομικού υλικού.

Η δωρεά είναι πολύ σημαντική διότι και εμείς, όπως όλες οι δομές, περνάμε μία πολύ δύσκολη φάση και χρειαζόμαστε υλικό σε πολύ μεγάλες ποσότητες.

Απευθύνουμε εξίσου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τους αθλητές του «Χαρίλαου Τρικούπη» για την καθοριστική συμβολή τους στην ενίσχυση του Σελίβειο Γηροκομείου.

Κι αυτό γιατί η εξαιρετικά συγκινητική και υψηλού συμβολισμού, πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει άμεση συνάρτηση, με τη μεθοδική και κοπιώδη προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας, του «Χαρίλαου Τρικούπη»!

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δυο ομάδων που με την στάση τους ανέδειξαν έμπρακτα, το κοινωνικό πρόσημο του αθλητισμού.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 172 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.