Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  4:00 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 18:55

Δέσμευση από Κοντοζαμάνη για επίλυση του θέματος εμβολιασμού των Αγρινιωτών ηλικίας 60-64 ετών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Βουλευτή Κωνσταντίνο Καραγκούνη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη είχε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραγκούνης, την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου. Συζήτησαν για το μείζον ζήτημα που ανέδειξε με επιστολή του προς το Υπουργείο Υγείας και τους αρμόδιους φορείς ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου, το οποίο έγκειται στον εμβολιασμό των δημοτών ηλικιακής ομάδας 60-64.

Το πρόβλημα αφορά την αναγκαστική μετακίνηση για τη διενέργεια του εμβολιασμού της εν λόγω ηλικιακής ομάδας σε Κέντρα Εγείας άλλων Δήμων της Αιτωλοακαρνανίας, προκαλώντας δυσχέρειες και αδικαιολόγητη οικονομική επιβάρυνση. Ο κ. Καραγκούνης μετέφερε στον Υπουργό τη δυσκολία μετακίνησης προς άλλα Κέντρα Υγείας λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης και ζήτησε την εξεύρεση άμεσης λύσης. Ο Βουλευτής τόνισε πως ο εμβολιασμός των δημοτών ηλικίας 60-64, που επιθυμούν να εμβολιαστούν, θα μπορούσε να γίνει σε εμβολιαστικό κέντρο του Αγρινίου, καθώς αφορά μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Με τη σειρά του ο κ. Κοντοζαμάνης δεσμεύτηκε να δει ενδελεχώς το θέμα, ούτως ώστε να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 202 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.