Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  12:11 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 18:53

Αγρίνιο: Δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια για τους άνω των 65 σε Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι συστάσεις του Φαρμακευτικού Συλλόγου: «Μην προσέρχεστε άσκοπα στα φαρμακεία»

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδος ενημερώνει τους πολίτες, που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού εμβολιασμού για την Covid-19, ότι, ενώ η διαδικτυακή πλατφόρμα emvolio.gov.gr έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά, εμβόλια για τους άνω των 65 (εμβόλιο Pfizer) δεν υπάρχουν διαθέσιμα τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όσο και στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου (πρώην ιατρεία ΙΚΑ).

«Επομένως είναι αδύνατο να προχωρήσει η διαδικασία και να γίνει προγραμματισμός νέων ραντεβού, αφού αυτό προϋποθέτει επάρκεια εμβολίων στα εμβολιαστικά κέντρα» σημειώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και υπογραμμίζει:

«Για το λόγο αυτό παρακαλούμε μην προσέρχεστε άσκοπα στα φαρμακεία. Μπορείτε να ενημερώσετε τον φαρμακοποιό σας για την επιθυμία εμβολιασμού σας και αυτός να σας ειδοποιήσει όταν γίνουν διαθέσιμες νέες ημερομηνίες εμβολιασμού».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 311 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.