Τρίτη, 21η Μαίου 2024  2:16 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 13:31

Αγρίνιο: Κλειστό για 14 ημέρες το 1ο Γυμνάσιο με εντολή του ΕΟΔΥ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από σήμερα και για τις επόμενες 14 ημέρες το 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου θα είναι κλειστό με εντολή του ΕΟΔΥ και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Αρχικά υπήρχαν δύο κρούσματα covid-19, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα επιδεινώθηκαν με αποτέλεσμα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τις τελευταίες ημέρες το 20% περίπου των μαθητών να αποχωρεί από το σχολείο καθημερινά με συμπτώματα όπως λ.χ. ζάλη, δέκατα κλπ., ενώ παράλληλα απουσίαζαν και δύο εκπαιδευτικοί.

Στο σχολείο είχαν ενημερωθεί από την αρχή πως στο ενδεχόμενο που προκύψουν τρία κρούσματα covid-19 θα τεθεί ζήτημα να κλείσει το σχολείο, ενώ ταυτόχρονα ανέμεναν και τα αποτελέσματα πολλών covid-19 τεστ που είχαν διεξαχθεί όταν προέκυψαν τα δύο πρώτα κρούσματα.

Χθες το βράδυ επίσημα εστάλη ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για αναστολή της δια ζώσης εκπαίδευσης και την έναρξη της τηλεκπαίδευσης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.