Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  3:21 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 10:06

Τι αλλάζει στα ράφια των σούπερ μάρκετ από σήμερα Δευτέρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα σούπερ μάρκετ σήμερα Δευτέρα, ανοίγουν με αλλαγές, καθώς τα προϊόντα που δεν θα πωλούνται στους καταναλωτές αυξάνονται.

Συγκεκριμένα στις περιοχές που ισχύουν ήδη τα νέα μέτρα, όπως είναι η Αττική και η Θεσσαλονίκη, τα σούπερ μάρκετ δεν επιτρέπεται να πουλάνε παιχνίδια, υποδήματα, ρούχα και ηλεκτρικές συσκευές. Όλα αυτά τα προϊόντα δεν πωλούνται ώστε να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός καθώς τα καταστήματα λειτουργούν μόνο με click away.

Δεν αλλάζει κάτι μέχρι στιγμής στις πωλήσεις για κουβέρτες, παντόφλες, θερμαντικά σώματα και λοιπά είδη που έχουν σχέση με την παροχή ζέστης. Αυτά θα μπορούν να τα προμηθευτούν κανονικά οι καταναλωτές.

Τέλος, όσοι θέλουν να προμηθευτούν προϊόντα τα οποία απαγορεύεται η άμεση πώληση τους από τα σούπερ μάρκετ θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο click away ή να δηλώσουν σχετική παραγγελία με αποστολή στο χώρο τους.

Πηγή:dikailogitka.gr
Διαβάστηκε 247 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.