Σάββατο, 11η Μαίου 2024  1:23 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 17:48

Σύσκεψη για την αγροδιατροφή στο Δήμο Θέρμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Θέρμου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Σπύρου Κωνσταντάρα, με βασικό αντικείμενο την ενημέρωση σε θέματα αγροδιατροφής και παραγωγής ποιοτικών αγροτικών προϊόντων.

Παράλληλα, έμφαση δόθηκε στη χάραξη σχεδιασμού στρατηγικής που προωθεί συλλογικές δράσεις για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στις ορεινές περιοχές.

Έγινε εκτενή συζήτηση για τις Ομάδες Παραγωγών, τα πιστοποιημένα αγροτικά προϊόντα (ΠΟΠ), την καλύτερη οργάνωση της μελισσοκομίας, της κτηνοτροφίας, ενώ συζητήθηκαν ακόμη θέματα εγγείων βελτιώσεων, αλλά και των σφαγείων.

Συμμετείχαν οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του Περιφερειάρχη Γιώργος Κοντογιάννης και Μιχάλης Γούδας, η Γεωπόνος Πόπη Αγγέλη, ο Αντιδήμαρχος Κων/Νος Παπαθανασόπουλος.

Διαβάστηκε 339 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία