Τετάρτη, 22η Μαίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 13:53

Νεκτάριος Φαρμάκης: Όχι πανικός, αλλά μεγάλη προσοχή αυτές τις κρίσιμες ημέρες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν χρειάζεται φυσικά πανικός, αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένα περιθώριο για εφησυχασμό. Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, μιλώντας στο «Δυτικά Fm 92,8» αναφορικά με της εξέλιξη της πανδημίας στη Δυτική Ελλάδα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος η Δυτική Ελλάδα βρίσκεται σαφώς σε καλύτερη θέση σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας, ωστόσο απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί τις ημέρες της εορταστικής περιόδου και να τηρήσουν τα υγειονομικά μέτρα. Χαρακτήρισε δε κρίσιμες τις ημέρες των εορτών καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά θα κρίνουν την μετέπειτα εξέλιξη της πανδημίας στην Δυτική Ελλάδα.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης επικαλέστηκε την ενημέρωση που έχει από την πλευρά της Πολιτικής Προστασίας, λέγοντας ότι απαιτείται ιδίως στην περιοχή του Αγρινίου αυξημένη προσοχή. Και αυτό γιατί, όπως είπε η διασπορά των κρουσμάτων είναι τέτοια που μπορεί πολύ εύκολα η εξέλιξη της πανδημίας να επιδεινωθεί.

«Είχαμε συνηθίσει τα Χριστούγεννα να είναι αλλιώς, να βρισκόμαστε με πολλούς ανθρώπους, να αγκαλιαζόμαστε. Αυτά τα Χριστούγεννα θα πρέπει να προσέξουμε, ώστε να έχουμε τις ίδιες αγκαλιές με τους δικούς μας ανθρώπους και μετά από αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά η χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 412 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.