Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:12 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 21:04

Ποιος τραγουδιστής γύρισε βίντεο κλιπ στο Σανατόριο της Πάτρας;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το «Σανατόριο της Ζάστοβας» βρίσκεται στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο όρος Παναχαϊκό σε υψόμετρο 650 μέτρων, στο οροπέδιο της Ζάστοβας. Ξεκίνησε να φτιάχνεται το 1937, προκειμένου να φιλοξενήσει ασθενείς που έπασχα από φυματίωση. Το κτήριο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και έως τώρα έχει μείνει αναξιοποίητο. Ωστόσο έχει αποτελέσει την έμπνευση για αρκετούς κινηματογραφιστές, φωτογράφους και σκηνοθέτες.

Πρόσφατα ο Πατρινός τραγουδιστής Νεκτάριος Γιαννακόπουλος, επέλεξε το εγκαταλελειμμένο Σανατόριο της Πάτρας, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου του βίντεο κλιπ. Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Θα σου λείπω» είναι σε μουσική και στίχους του Κάρολου Κώστογλου.  Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε η Wideview Entertainment.

Το τραγούδι σκαρφάλωσε από τις πρώτες μέρες στα 30 των Top Plays και από τις πρώτες ώρες τις κυκλοφορίας του μπήκε στα κορυφαία τραγούδια του YouTube.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

 

Διαβάστηκε 899 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.