Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:22 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 20:07

Ταχύρρυθμες εκπαιδεύσεις μελισσοκόμων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, μέσω της Διεύθυνσης Αγροτικής Κατάρτισης, ανέλαβε να πραγματοποιήσει 3ήμερα σεμινάρια κατάρτισης μελισσοκόμων στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 1.3 με τίτλο «Ταχύρρυθμες Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων 2021».

Όλοι οι αγροτικοί - μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί των οποίων τα μέλη θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τις ταχύρρυθμες εκπαιδεύσεις, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, συμπληρώνοντας το παρακάτω έγγραφο, το οποίο και θα αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 8392202 (κ. Κατερίνα Μαλλή).

Το έγγραφο που πρέπει να συμπληρωθεί είναι το εξής:

Σε συνέχεια του ανωτέρου σχετικού σας ενημερώνουμε ότι ο ...(όνομα - ιδιότητα συνεταιρισμού)... ενδιαφέρεται να καταρτίσει τα μέλη του μέσω των ταχύρρυθμων προγραμμάτων μελισσοκομίας που θα υλοποιηθούν από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Τα μέλη που θα παρακολουθήσουν τα ανωτέρω προγράμματα ανέρχονται σε ...(αριθμός ολογράφως και αριθμητικά)...
  • Ο συνεταιρισμός μας προτείνει ως χώρο υλοποίησης των προγραμμάτων ...(τόπος υλοποίησης και χώρος διεξαγωγής)...
  • Σύμφωνα με το καταστατικό του συνεταιρισμού μας, υπεύθυνος συντονισμού και υλοποίησης για το ταχύρρυθμο πρόγραμμα μελισσοκόμων είναι ο ...(ονοματεπώνυμο - ιδιότητα κ.λπ)...
Διαβάστηκε 520 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία