Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:22 πμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 14:23

Επιστολή απο τον Δήμαρχο Αγρινίου προς το ΔΣ. της Τράπεζας Πειραιώς σχετικά με το κλείσιμο υποκαταστήματος στη Ματαράγκα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου με επιστολή  προς  το ΔΣ. της Τράπεζας Πειραιώς καταθέτει την ένσταση του για το φημολογούμενο κλείσιμο  υποκαταστήματος στη Ματαράγκα. 

Όπως ανέφερε ο  κ. Παπαναστασίου  το κλείσιμο του υποκαταστήματος σημαίνει μεγάλη υποβάθμιση για την περιοχή και ζητά επανεξέταση της πρόθεσης για αναστολή της λειτουργίας του. 

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής. 

Προς:

Τράπεζα Πειραιώς


Αξιότιμοι κύριοι,

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί μια έντονη φημολογία σχετικά με επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας  Πειραιώς στη Ματαράγκα.

Αν,  πραγματικά,  αληθεύει σας γνωρίζουμε ότι μια τέτοια απόφαση θα αποτελέσει δυσάρεστη εξέλιξη για την περιοχή, θα δημιουργήσει ένα ανυπέρβλητο κενό και θα υποβάλλει σε μεγάλη ταλαιπωρία τους κατοίκους της περιοχής, καθώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα αποτελεί το μοναδικό τραπεζικό ίδρυμα και μάλιστα σε απόσταση  20 χιλιόμετρων  από την πόλη του Αγρινίου.
Στο κατάστημα της συγκεκριμένης αμιγώς αγροτικής περιοχής, εξυπηρετούνται κατά κύριο λόγο αγρότες, καθώς αποτελεί υποκατάστημα της πρώην Αγροτικής Τράπεζας, επαγγελματίες της περιοχής και σημαντικό αριθμό ατόμων τρίτης ηλικίας για τους οποίους η εξυπηρέτηση μέσω διαδικτυακών συναλλαγών  καθίσταται σχεδόν αδύνατη.

Διαβάστηκε 401 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.