Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:21 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 10:05

Φουλ επίθεση για νίκη - ανάσα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Διάβασε την αξιολόγηση του betsson casino

Η Μασατλάν έχει νέο προπονητή και ο Τόμας Μπόι ετοιμάζεται για ντεμπούτο κόντρα στη Χουάρες. Μάλιστα θα έχει και κόσμο το παιχνίδι, καθώς επιστρέφουν για πρώτη φορά οι οπαδοί στα γήπεδα. Η Μασατλάν έχει κακό σερί μέχρι τώρα και γι’ αυτό έφτασε στην απομάκρυνση του Παλένσια, προκειμένου να παλέψει για ότι μπορεί στα επόμενα παιχνίδια. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα, καθώς από την μέση και μπροστά έχει ποιότητα, αλλά πίσω δέχεται εύκολα γκολ.

Η Χουάρες επίσης δεν είναι σε καλή κατάσταση, ψάχνει βαθμούς που θα της επιτρέψουν να πάρει τα πάνω της, σε ένα ματς που η νίκη είναι επιβεβλημένη. Μακριά από την βάση της πάντως δεν παίρνει νίκες, αλλά παίζει επιθετικά όπου βάζει και δέχεται γκολ.

Ο χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι ότι αμφότερες θέλουν τη νίκη, το βλέπουν ως ευκαιρία από την στιγμή που είναι ίδιας δυναμικής και δύσκολα θα απαρνηθούν την επιθετική φιλοσοφία τους. Τα γκολ εκατέρωθεν στο 1.80 θα παιχθούν.

Διαβάστηκε 572 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.