Σάββατο, 11η Μαίου 2024  5:21 μμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 11:49

Αγρίνιο: 40ημερο μνημόσυνο για τον Παναγιώτη Πλεξίδα – Ράγισαν καρδιές όταν παραδόθηκε η σημαία και η στολή του στους Εθελοντές Πυροσβέστες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσα σε κλίμα απέραντου θρήνου συγγενείς και φίλοι «αποχαιρέτησαν» για ακόμη μια φορά σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο του 40ημερου μνημόσυνου, τον Παναγιώτη Πλεξίδα, τον 27 χρόνο που «έφυγε» τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου 5/9 που ως εθελοντής πυροσβέστης συμμετείχε σε επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση φωτιάς σε παραλίμνια περιοχή του Καινούργιου.

Μετά το τέλος του μνημοσύνου η μητέρα του Βαλάντη Ευπατρίδη παρέδωσε με ιδιαίτερη περηφάνια στον Πρόεδρο Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών τη σημαία και τη στολή του παιδιού της, ενώ με δάκρυα στα μάτια ο Σεραφείμ Τσιουγκρής μίλησε για την μεγάλη καρδιά και προσφορά του Παναγιώτη.

Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διεκομίσθη διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Παναγιώτης Πλεξίδας κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα ως εθελοντής πυροσβέστης στις 11/8/2011, υπηρέτησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και πριν λίγους μήνες είχε μετακινηθεί στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό της Παραβόλας.

Εργαζόταν ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος και ήταν στέλεχος της “Λαϊκής Ενότητας” ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Στο μνημόσυνο παρέστη και ο Πρόεδρος της Λαικής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος Σεραφείμ Τσιουγκρης μιλώντας στο sinidisi.gr τόνισε: 

 
 

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 799 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 11:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.