Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  9:01 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 17:18

Δικαστικοί υπάλληλοι Αγρινίου: Να κλείσουν οι δικαστικές υπηρεσίες για όσο απαιτείται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέχρι να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του δικαστικού μεγάρου και να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα που απαιτούνται

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου ότι κατά την εκδίκαση υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ενημέρωσε ότι συνεργάτες του βρέθηκαν θετικοί στον covid 19. Ο ίδιος μετέβη για διαγνωστικό έλεγχο στο νοσοκομείο Αγρινίου, το αποτέλεσμα του οποίου και υπήρξε θετικό.

Διαδικασίες ιχνηλάτισης βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση για τη διαχείριση της κατάστασης. Οι δικαστικοί υπάλληλοι Αγρινίου με ανακοίνωσή τους ζητούν να κλείσουν οι δικαστικές υπηρεσίες για όσο απαιτείται, ώστε να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του δικαστικού μεγάρου και να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα που απαιτούνται.

Αναλυτικά:

Σήμερα 6-10-2020 στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων δικηγόρος του Δ.Σ. Αθηνών παραδέχθηκε στην δημόσια συνεδρίαση ότι συνεργάτες του βρέθηκαν θετικοί στον covid 19. Ο ίδιος μετέβη για το διαγνωστικό test στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Επειδή μέχρι τώρα, στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου έχουν ληφθεί κάποια μέτρα για την διασπορά του κορωνοϊού ζητάμε να κλείσουν οι δικαστικές υπηρεσίες του Αγρινίου για όσο απαιτείται, να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του δικαστικού μεγάρου και να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα που απαιτούνται και τα οποία αναλύσαμε στο με αριθμό πρωτ. Δ.Υ./29-4-2020 έγγραφό μας το οποίο διαβιβάσαμε στην Ομάδας Διαχείρισης  Κρίσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης η οποία έχει συσταθεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. 

                                             Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας                                      

Γεράσιμος Μαλούσης                                     Ιωάννης Καρανικόλας  

Διαβάστηκε 337 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.