Κυριακή, 5η Μαίου 2024  3:20 πμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 22:02

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (δηλώσεις προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μιχαηλίδης: «Η αποβολή μας στέρησε το δικαίωμα να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ο άμεσος συνεργάτης του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης, επισήμανε πως το γεγονός πως ο Παναιτωλικός έμεινε νωρίς με 10 παίκτες έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναιτωλικός μόλις στο 17ο λεπτό του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έμεινε με παίκτη λιγότερο. Η αποβολή του Βάντερσον, έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους και στέρησε το δικαίωμα απ’ τους Αγρινιώτες προκειμένου να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο άμεσος συνεργάτης του Μάκη Χάβου στον πάγκο της ομάδας της Αιτολοακαρνανίας, Μπάμπης Μιχαηλίδης:

«Είναι φανερό πως η κόκκινη που δεχτήκαμε πολύ νωρίς, μας στέρησε τη δυνατότητα να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαστε μια ομάδα φύση επιθετική, το γεγονός πως για μεγάλο χρονικό διάστημα παίξαμε με 10 παίκτες έκανε τη δουλειά μας πιο δύσκολη. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν και έτρεξαν πολύ. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο που έκαναν αβίαστα λάθη δίνοντας την μπάλα στον αντίπαλο, στη συνέχεια παρά το γεγονός πως παίζαμε με δέκα, ισορροπήσαμε το ματς. Είναι φανερό πως απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης, είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του αγώνα όταν παίζεις για περισσότερα από 70 λεπτά με λιγότερο παίκτη».

onsports.gr

Ράσταβατς: “Έπρεπε να έχουμε καλύτερο έλεγχο του ματς”

Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης μίλησε αμέσως μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τον λέγο που η ομάδα του δεν κράτησε το 1-0.

Αναλυτικά τι είπε ο Μίλαν Ράσταβατς:

“Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ήθελα να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ, δεν είμαι βέβαια απογοητευμένος, όμως στο 2ο μέρος χρειαζόμασταν να έχουμε περισσότερο έλεγχο στο παιχνίδι μας και στο παιχνίδι γενικά.

Το κλειδί του αγώνα έτσι όπως πήγαν τελικά τα πράγματα ήταν το γεγονός πως δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να σκοράρει και δεύτερο γκολ”

novasports.gr

 
 
Διαβάστηκε 714 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.