Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:39 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 11:42

Συνάντηση Δημάρχου Αγρινίου με το νέο Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με το νέο  Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου  Αστυνόμο Α’  Αλέξιο Αντωνίου.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου  ευχήθηκε  στον κ. Αντωνίου καλή επιτυχία στα νέα του  καθήκοντα και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας προς όφελος των πολιτών: «Στόχος της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων στα ζητήματα της Υπηρεσίας και ο προγραμματισμός κοινών δράσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Με το νέο Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποία τον διαβεβαίωσα ότι ο  Δήμος Αγρινίου  θα  συμβάλλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στις ανάγκες της Υπηρεσίας με σεβασμό  στα δικαιώματα των πολιτών».

Ο κ. Αντωνίου πρόσφερε στον  Δήμαρχο Αγρινίου αναμνηστικά της Τροχαίας.  

Διαβάστηκε 620 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.