Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:56 μμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 11:17

Δυο οδηγούς αγροτικού μηχανήματος για δυο μήνες θα προσλάβει ο δήμος Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πρόσληψη δύο Οδηγών Δ.Ε. με άδεια οδήγησης αγροτικού μηχανήματος (ελαστικοφόρος γεωργικός ελκυστήρας –τρακτέρ με την κατάλληλη προσαρμογή (Ρ.Τ.Ο.) χορτοκοπτικού – κλαδευτικού μηχανήματος καταστροφέας) με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ δίμηνης διάρκειας θα προχωρήσει ο δήμος Αγρινίου.

Το πράττει για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Περιβάλλοντος και των εργασιών που είναι υποχρεωμένο να κάνει.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του αντιδημάρχου Κ.Καλαντζή που επισήμανε πως στον Δήμο υπηρετούν μόνο δύο μόνιμοι υπάλληλοι με άδεια οδήγησης αγροτικού μηχανήματος για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών, ο δε Δήμος Αγρινίου διαθέτει τρία αγροτικά μηχανήματα (ελαστικοφόροι γεωργικοί ελκυστήρες –τρακτέρ με την κατάλληλη προσαρμογή (Ρ.Τ.Ο.) χορτοκοπτικού – κλαδευτικού μηχανήματος καταστροφέας.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει με απόφαση του δημάρχου, κατ’ εκτέλεση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, και με τα ειδικά τυπικά
προσόντα και τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις, και την συνδρομή των προϋποθέσεων και περιορισμών των σχετικών άρθρων των νόμων που ισχύουν.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 656 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία