Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:15 πμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 10:01

Αγρίνιο: Η θέση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδος για το περιστατικό λιποθυμίας 16χρονης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό λιποθυμίας 16χρονης στο κέντρο της πόλης και έλαβε πανελλαδικές διαστάσεις. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

“Σχετικά με το περιστατικό λιποθυμίας μιας 16χρονης έξω από φαρμακείο της  πόλης του Αγρινίου και μετά από αναφορές  ότι υπήρξε αδιαφορία από τους φαρμακοποιούς, τόσο το Δ.Σ. του συλλόγου όσο και το σύνολο των μελών του, εκφράζει τόσο τη δυσαρέσκειά του, όσο και τον προβληματισμό του, με την κάλυψη και παρουσίαση του θέματος από τα ΜΜΕ.

Οι φαρμακοποιοί του συλλόγου μας καθημερινά στα φαρμακεία τους αντιμετωπίζουν πολλές παρόμοιες καταστάσεις και πάντα είναι εκεί πρόθυμοι να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη. Το σύνολο σχεδόν των περιστατικών αυτών δε γίνεται ποτέ γνωστό στο ευρύ κοινό και θεωρούμε ότι αυτό είναι το σωστό.

Η αναγνώριση της  προσφοράς του κλάδου γίνεται από τον απλό κόσμο που επισκέπτεται καθημερινά τα φαρμακεία μας.

Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να συζητήσουν οτιδήποτε αφορά τα φαρμακεία της πόλης μας”.

Με τιμή εκ του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Κοντοπάνος Αχιλλέας

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 484 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.