Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 17:47

Η καταγγελία της Ζέτας Ματρυπούλια για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι και η απάντηση του Νεκτάριου Φαρμάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφοντας από το χωριό της, την Ποταμούλα, στην Αθήνα προέβη σε βαρυσήμαντη καταγγελία μέσω insta story για την κατάσταση του δρόμου Αγρίνιο – Καρπενήσι.

Εμφανώς εκνευρισμένη, αλλά πάντα με στυλ celebrity η Ζέτα είπε : “Ο δρόμος είναι επικίνδυνος. Ας γίνει κάτι επιτέλους να ολοκληρωθεί το έργο για να πηγαίνουμε ασφαλείς στο χωριό μας”.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε μάλιστα από τους αρμόδιους να τελειώσει το έργο, αναφέροντας μάλιστα πόσο όμορφη είναι η διαδρομή Αγρίνιο-Καρπενήσι. Και η οποία θα προσθέταμε, εμείς γίνεται ομορφότερη, όταν η Μύκονος και η Σαντορίνη είναι τίγκα στον κορονοϊό…

Η​ Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε ένα στόρυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχολιάζοντας την κατάσταση στο δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι.Τόνισε την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης διαδρομής, ενώ σχολίασε και την απουσία εργατών από τον χώρο εργασιών.

Στο στόρυ της όμως είχε κάνει «ταγκ» και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, όπως και το δήμαρχο Αγρινίου, με τον πρώτο όμως να της απαντά.

“Και δική μας θέληση είναι αυτός ο δρόμος να προχωρήσει δυναμικά. Πρόκειται για έναν δρόμο που κατασκευάζεται από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών (φαίνεται και στην ταμπέλα που αναρτήθηκε στο story) και ο οποίος μας ταλαιπωρεί όλους, εδώ και πολλά χρόνια. Γι αυτό και επισκεφθήκαμε τον υπουργό Υποδομών πριν μία εβδομάδα, ζητώντας να βάλει τέλος σε αυτό το “γεφύρι της Άρτας” και πήραμε τη δέσμευση ότι το έργο θα ξεκολλήσει γρήγορα. Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Και φυσικά, αν χρειαστεί, θα παρέμβουμε και πάλι” ανέφερε ο Νεκτάριος Φαρμάκης και πρόσθεσε : “Επίσης, προς ενημέρωση όλων, μιλήσαμε και για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, όπως και για τον δρόμο Πλστυγυάλι – Αστακός. Γιατί εμείς θέλουμε, έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, που να ξεκινάει από το Πλατυγιάλι και να φτάνει μέχρι την Λαμία. Δηλαδή τη σύνδεση του τόπου μας με την ανατολική Ελλάδα. Αυτό είναι το δικό μας όραμα."

Μάλιστα απευθυνόμενος στη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια σε περισσότερο προσωπικό τόνο διαβεβαιώνει ότι η περιφερειακή αρχή προσπαθεί να λύσει προβλήματα δεκαετιών. “Και επειδή, αγαπητή Ζέτα, κατάγεσαι από τον τόπο μας και τον αγαπάς όσο και εμείς, σε διαβεβαιώνω ότι ως νέα περιφερειακή αρχή προσπαθούμε καθημερινά να λύνουμε προβλήματα δεκαετιών. Δεν είναι εύκολο. Όμως θα γίνει. Γιατί είμαστε αποφασισμένοι. Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…”

agrinioculture.gr

 

 

 

 

Διαβάστηκε 833 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 18:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.