Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:05 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 09:59

Όταν εισάγεσαι σε πολυτεχνική σχολή με 3,5, γιατί να έχεις άγχος;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από νωρίς, τα social media… μπούκωσαν από αναρτήσεις, ευχές και σχόλια για την ανακοίνωση των βάσεων των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων.

Φυσικά, ακολούθησαν εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος, να δίνουν τις ευχές τους στα παιδιά (μας), για καλή σταδιοδρομία.

Είναι αλήθεια ότι η μάχη αυτή είναι μια από τις σημαντικές στη ζωή μας. Οι περισσότερο σημαντικές όμως είναι άλλες. Και ορισμένες από αυτές είναι κοινές μάχες. Είναι η μάχη που πρέπει να δοθεί επιτέλους για ένα καλύτερο σύστημα εκπαίδευσης. Δυστυχώς η κοινωνία μας δείχνει ότι δυσκολεύεται να ξεπεράσει το άγχος για τις… βάσεις.

Ποιος ο λόγος να έχεις άγχος για τις βάσεις, όταν εισάγεσαι σε πολυτεχνική σχολή με βαθμό 3,5;;; Αυτό είναι το παράδειγμα του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Αγρινίου.

Αυτό το σύστημα φυσικά δεν αξίζει το… άγχος κανενός. Αξίζει μόνο την απαξίωσή μας και τη μάχη για την ανατροπή του;

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 626 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.