Κυριακή, 12η Μαίου 2024  7:09 μμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 17:36

Προπονητής σε ενα από τα μεγαλύτερα taekwondo καμπ ο Κακαρελης Νίκος.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Προπονητής σε ενα από τα καλύτερα καμπ taekwondo της Ελλάδας που γίνεται για 5η χρονιά θα είναι ο προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ  Κακαρελης Νίκος.  Το καμπ διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος WTF  Ιωαννίνων ΖΗΚΟΣ με συμμετοχή πολλών συλλόγων από πολλά μέρη της Ελλάδας. Στο μεγάλο αυτό καμπ  συμμετέχουν αθλητές της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο όπως και αρκετοί αθλητές όπου έχουν πανευρωπαϊκες διακρίσεις αλλά και πρωταθλητές Ελλάδας.  
 
unnamed3
 
Κάποιοι από τους πρωταθλητές που συμμετέχουν είναι  η Μπιτσικωκου Δημητρα χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης και βαλκανιονικης , η Καλτση Ευφροσύνη ασημένιο ασημένιο YOUTH GAMES ,Κουμουδη Άννα  χάλκινο μετάλλιο στο  βαλκανικό πρωτάθλημα   , Μπετσικας Μιχάλης  χάλκινο European kids , Κουμουδη Ιφιγένεια  ασημένιο European kids του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ  με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο.  
 
Σαρβανακη πρωταθλήτρια Ευρώπης 2018 και Ιωαννιδου πρωταθλήτρια Ευρώπης  με προπονητή τον  Γουρουφιδη Μίλτο.  Ο Κατσουλιδης μέλος της εθνικής ομάδας σε 2 πανευρωπαϊκά ενα νεων Πολωνία  και ενα ισπανια εφήβων, Κατσιωρας  μέλος τής εθνικής ομάδας 2 πανευρωπαϊκά νεων κ εφήβων, οι  Βαλκανιονικες ΚΙΤΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΎΛΑ ΚΙΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΑ,ΜΠΟΥΚΛΑΣ,ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ,ΚΑΤΣΙΩΡΑΣ, και ο Γκογκακης 5ος πανευρωπαϊκός του συλλόγου WTF Ιωαννίνων ΖΗΚΟΣ.
 
Επίσης  συμμετέχουν η Κουτρουμπη Κέλλυ πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο , Θεοδοσίου Γιώργος πρωταθλητής Ελλάδας  και μέλος της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο,  Θεοδοσίου Ηλίας πρωταθλητής Ελλάδας ,Κοβερης Άρης  Πανελλήνιος πρωταθλητής, Κουτρουμπη Ελισάβετ πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας στο πάγκοσμιο πρωτάθλημα του 2018, όλοι αθλητές της Νέας Ιωνίας Αττικής με προπονητρια την Κακαρελη Ζωή. 
 
unnamed2
 
Συμμετέχουν επίσης σύλλογοι από την Θεσσαλονίκη- Βόλο- Γιάννενα- Αθήνα  -Αγρίνιο- Πρέβεζα- Παξοί- Μεσολόγγι. Την διοργάνωση την έχει αναλάβει ο αθλητικός σύλλογος WTF Ιωαννίνων ΖΗΚΟΣ  με προπονητή τους  πρωταθλητές Βασίλη Ζηκο και Λαμπρινή Ζηκου  αλλά και ο μεγάλος δάσκαλος του συλλόγου που έφερε το taekwondo στα Ιωάννινα  Οδυσσέας Ζηκος.  Επίσης συμμετέχουν κι 2  άλλοι σύλλογοι από τα Γιάννενα . Το καμπ θα διεξαχθεί με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει το πρωτόκολλο στις εγκαταστάσεις του  WTF Ιωαννίνων.  Οι προπονήσεις θα είναι χωρισμένες σε 2 τμήματα όπου θα κάνουν διπλές προπονήσεις καθημερινά.
 
unnamed1
 
 
Διαβάστηκε 1724 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 17:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.