Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  1:40 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 17:55

Ανοιχτές 2.250 θέσεις εργασίας στα Νοσοκομεία – 10+3 θέσεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη η διαδικασία κάλυψης των θέσεων

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία κάλυψης 2.250 θέσεων ειδικευόμενων νοσηλευτών στα Νοσοκομεία της χώρας, με σκοπό την ενδυνάμωση του ΕΣΥ. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, η κυβέρνηση θέλει να επενδύσει σε δύο κρίσιμους τομείς της Υγείας, αυτούς της Εντατικής Θεραπείας και της Δημόσιας Υγείας.

Άλλωστε, με Νόμο που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο, αποφασίστηκε η κατανομή των 2.250 θέσεων σε δύο ειδικότητες: 1.650 στην Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική και 600 στη Νοσηλευτική Δημόσιας Υγείας/Κοινοτική Νοσηλευτική. Από τις θέσεις αυτές, οι 10+3 αφορούν στο Νοσοκομείο Αγρινίου (βλ. ΕΔΩ την σχετική ανακοίνωση).

Οι ειδικευόμενοι νοσηλευτές θα εργάζονται για 18 μήνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομείων, στα Κέντρα Υγείας και σε άλλες δομές Δημόσιας Υγείας, παράλληλα με τη θεωρητική τους κατάρτιση, η οποία έχει προβλεφθεί να γίνεται με τηλε-εκπαίδευση μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Για τις 1.650 θέσεις Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής, οι ενδιαφερόμενοι νοσηλευτές μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις έως τις 31 Ιουλίου 2020, στις αντίστοιχες Υγειονομικές Περιφέρειες. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει και η υποβολή των αιτήσεων για τις 600 θέσεις Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας/Κοινοτικής Νοσηλευτικής.

Για τις αιτήσεις στην 6η ΥΠΕ δείτε ΕΔΩ.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1546 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία