Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  7:13 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 18:00

Παναιτωλικός: Γκάζωσε στα Play-out

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός τερμάτισε την κανονική περίοδο με 17 βαθμούς. Στους 26 αγώνες που έδωσε πανηγύρισε μόλις 3 νίκες, έχοντας μέσο όρο 0,65 βαθμούς ανά αγώνα. Στις 7 αγωνιστικές των Play-out νίκησε επίσης 3 φορές εκτοξεύοντας τον μέσο όρο σε 1,7 βαθμούς ανά αγώνα!

Στην έξτρα διαδικασία πέτυχε 3 νίκες, έφερε 3 ισοπαλίες και έχασε 1 φορά. Μετά την ήττα στη Λαμία στην πρεμιέρα των Play-out παρέμεινε αήττητος. Στη Ν. Σμύρνη, στον αγώνα-τελικό με τον Πανιώνιο έκανε το πρώτο και μοναδικό φετινό του “διπλό”.

Όταν η κατάσταση ζόρισε, έδειξε αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, καθώς στη μετά καραντίνα εποχή πήρε 12 βαθμούς. Μόνο ο Αστέρας (13) εξασφάλισε περισσότερους.

Στις 6 νίκες που έκανε συνολικά στη σεζόν με ΟΦΗ, Άρη, Πανιώνιο, στην κανονική περίοδο και ΑΕΛ, Πανιώνιο, Βόλο στα Play-out, δεν δέχτηκε γκολ.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1158 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.