Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:25 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 18:38

Μεσολόγγι: 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 7×7 «Zampiland» 20 έως 31 Ιουλίου 2020

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δηλώσεις συμμετοχής έως 17 Ιουλίου

Το 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 7×7 της «Zampiland» έρχεται να δώσει την ευκαιρία στους αθλητές να συμμετάσχουν μετά από πολύμηνη απουσία από την αθλητική δράση (λόγω του COVID-19) σε μία συλλογική αθλητική διοργάνωση με ψυχαγωγικό χαρακτήρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Με στόχο την άριστη διοργάνωση του 1ου Τουρνουά του Κέντρου Αθλητικής Αναψυχής «Zampiland» και την απρόσκοπτη και ομαλή συμμετοχή όλων των παικτών στο Τουρνουά, οφείλουμε να ορίσουμε τους απαραίτητους κανονισμούς και οδηγίες.

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν υπόψιν τους τα παραπάνω και να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή εφόσον θεωρούν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ακόλουθες οδηγίες:

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής:

Α) Η κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να δηλώσει 7 βασικούς παίκτες και 2 αναπληρωματικούς με τη προϋπόθεση ότι το σύνολο της ομάδας μπορεί να ανταπεξέρχεται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Τουρνουά. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να συμμετάσχει τουλάχιστον σε 3 αγώνες (ίσως και παραπάνω, αναλόγως τις συμμετοχές) στη πρώτη φάση των ομίλων, οι οποίοι θα λάβουν μέρος ανάλογα με τη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα έως Κυριακή και ώρες 20:00 έως 00:00 (20:00-21:00 / 21:00-22:00 / 22:00-23:00 / 23:00-00:00). Σε περίπτωση αδυναμίας κάποιων ομάδων να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που θα προκύψει, υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης, κάποια ματς να διεξαχθούν και στις 19:00. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίσει τον αρχηγό της, τους βασικούς και αναπληρωματικούς της παίχτες (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email) έγκαιρα στη φόρμα συμμέτοχης και να καταθέσει προκαταβολικά (εγγύηση) το ποσό που αντιστοιχεί στη τελευταία αγωνιστική (της πρώτης φάσης των ομίλων).

https://forms.gle/eApeabKUvjATrbQ69

*το ποσό της προκαταβολής θα πρέπει να κατατεθεί το αργότερο έως τη Κυριακή 19 Ιουλίου όπου και θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των ομάδων.

Β) Υπεύθυνη Δήλωση

Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση περί ευθύνης της σωματικής τους ακεραιότητας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Η φόρμα της συγκεκριμένης δήλωσης θα αναρτηθεί και θα δοθεί προσωπικά στον αρχηγό κάθε ομάδας.

Γ) Ηλικίες

Στο 1ο Τουρνουά Γνωριμίας 7×7 «Zampiland» αποφασίσαμε να μην υπάρχει αυστηρή ηλικιακή κατηγοριοποίηση με στόχο να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες επιθυμούν. Ωστόσο, θεωρούμε απαραίτητο για λόγους ασφαλείας να ορίσουμε τις εξής προϋποθέσεις:

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίχτες άνω των 16 ετών.
  • Η κάθε ομάδα, εάν επιθυμεί, έχει το δικαίωμα να έχει στο δυναμικό της έως 2 παίχτες κάτω των 16 ετών.

Δ) Γενικότερες οδηγίες:

  • Οι παίχτες θα πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο του γηπέδου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ώστε να πραγματοποιήσουν την απαραίτητη προθέρμανση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο γι’ αυτό τον σκοπό, η προθέρμανση θα πραγματοποιείται στο γήπεδο 5x
  • Ο αρχηγός της κάθε ομάδας, είναι υπεύθυνος για όλη τη διαδικασία και οφείλει να συνεργάζεται με τη διοργανώτρια αρχή και τους διαιτητές πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.
  • Για τη διασφάλιση της ποιότητας του τουρνουά και των αθλητικών ιδανικών, παρακαλούμε τις ομάδες να αποφεύγουν οποιαδήποτε αντιαθλητική, επιθετική και ρατσιστική συμπεριφορά. Ανάλογες συμπεριφορές θα τιμωρούνται αυστηρά, μέχρι και σε αποκλεισμό της ομάδας από το τουρνουά.

Ε) Τρόπος διεξαγωγής του Τουρνουά

Οι ομάδες θα χωριστούν σε 4 ομίλους έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 19 Ιουλίου 21:00 στο Κέντρο Αθλητικής Αναψυχής Zampiland.

Οι αγωνιστικές της 1ης φάσης των ομίλων θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

1η αγωνιστική: Δευτέρα – Τρίτη (20/7 – 21/7)

2η αγωνιστική: Τετάρτη – Πέμπτη (22/7 – 23/7)

3η αγωνιστική: Παρασκευή – Σάββατο (24/7 – 25/7)

Η προημιτελική φάση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 27/7 και η ημιτελική την Τετάρτη 29/7, ενώ η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 31/7 όπου θα πραγματοποιηθούν οι απονομές της διοργάνωσης καθώς και τα εγκαίνια του Κέντρου Αθλητικής Αναψυχής «Zampiland».

Διάρκεια Αγώνα: Η διάρκεια του κάθε αγώνα θα είναι αυστηρά 60 λεπτά (2 ημίχρονα των 25 λεπτών και 5 λεπτά ημίχρονο).

ΣΤ) Υπηρεσίες

Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά θα υπάρχει κάλυψη της διαιτησίας, παροχή πρώτων βοηθειών, ένα δωρεάν μπουκαλάκι νερό για κάθε παίχτη της ομάδας, χρήση των αποδυτηρίων (με αυστηρούς όμως κανονισμούς λόγω του COVID – 19) καθώς και υπηρεσίες κυλικείου.

Οι φίλοι των ομάδων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, θα πρέπει υποχρεωτικά να κάθονται στους πάγκους που βρίσκονται στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ των δύο γηπέδων 7×7 κι όχι εντός αγωνιστικού χώρου.

Ζ) Έπαθλα

Στους παίχτες όλων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Επιπλέον θα υπάρξουν μεγάλα έπαθλα για τις 3 πρώτες ομάδες του τουρνουά.

Βίντεο:

https://www.facebook.com/zampiland.sports.and.recreation.center/videos/1147515242277641/?t=9

Φόρμα Συμμετοχής:

https://forms.gle/eApeabKUvjATrbQ69

Link Εκδήλωσης:

https://www.facebook.com/events/571950610100247/

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1191 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 18:41
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.