Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:54 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 22:24

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 0-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μιχαηλίδης: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Για δικαίωση της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού έκανε λόγο ο Μπάμπης Μιχαηλίδης.

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου μετά τη νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου που σήμανε και τη σωτηρία της ομάδας του Αγρινίου σημείωσε στην κάμερα της Nova:

«Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να μείνουμε στην κατηγορία. Αυτό το κατάφερε σε ένα γήπεδο όπου είχαμε εξασφαλίσει την άνοδό της πριν λίγα χρόνια από τη Γ΄ Εθνική στη Β΄. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και οι προσπάθειες των παικτών δικαιώθηκαν. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Το πρέπει ήταν στο λεξιλόγιό μας»

Βόκολος: «Το παιχνίδι δε μας βγήκε από την αρχή»

Στην αποτελεσματικότητα του Παναιτωλικού στάθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο προπονητής του Πανιωνίου μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι έχουμε επτά παιχνίδια τελικούς. Να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Το παιχνίδι δε μας βγήκε από την αρχή. Προχωράμε στο επόμενο μας ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε καλύτερα το ματς από εμάς. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη και πρέπει να φανούμε σοβαροί. Μία νίκη ή μία ήττα κρατάει 24 ώρες. Κρατάω την προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα περιορίσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Για εμάς οι τελικοί ήταν επτά. Το σημερινό παιχνίδι ήταν σημαντικό γιατί φτάνουμε στο τέλος. Πιο αποτελεσματικός ο Παναιτωλικός».

sdna.gr

Διαβάστηκε 1271 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.