Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:34 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 16:39

Αποκαλύφθηκε ένα κόσμημα στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγνώριστο έγινε το «Ξενοκράτειο» μόλις απομακρύνθηκαν οι σκαλωσιές και τα προστατευτικά που κάλυπταν το κτίριο όλο αυτό το διάστημα που γίνονται οι εργασίες.
Πρόκειται για το στολίδι της πόλης που θα φιλοξενήσει το Αρχαιολογικό Μουσείο. Οι αγώνες τόσων ετών από την πλευρά του Μεσολογγίου, δικαιώνονται μετά τα αποκαλυπτήρια του εξαιρετικού αυτού κτιρίου.

Για να έχουμε σήμερα όμως αυτό το αποτέλεσμα εργάστηκαν  και πάλεψαν πολλοί άνθρωποι, αιρετοί, φορείς, υπάλληλοι και προϊστάμενοι υπηρεσιών και πολλοί άλλοι και φυσικά όλοι εκείνοι που δούλεψαν στην κατασκευή του κτιρίου.

Τώρα πλέον το Μεσολόγγι μπορεί να καμαρώνει ένα κόσμημα που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, όμως η ικανοποίηση θα είναι μεγαλύτερη όταν ολοκληρωθεί και τεθεί σε λειτουργία.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 975 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.