Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:57 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 11:54

Νέος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αγρινίου ο Νικόλαος Μπρούτας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μία σεπτή τελετή που τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Ροταριανής Περιφέρειας Κύριος Μαύρος Γεώργιος και ο Βοηθός Διοικητής Κύριος Ξένος Ντίνος ανέλαβε την προεδρία του Ροταριανού Ομίλου Αγρινίου ο Κύριος Νικόλαος Μ. Μπρούτας.

Στο πρόσωπο του απερχομένου Προέδρου Κυρίου Ρήγα Κωνσταντίνου ευχαρίστησε το σύνολο των μελών του Ομίλου Αγρινίου για την εμπιστοσύνη ,την υποστήριξη και τα ειλικρινή αισθήματα φιλίας με τα οποία τον περιβάλλουν.

Παρόντες στην τελετή ήταν τα μέλη του ιστορικού ομίλου αλλά και φίλοι επιφανείς προσωπικότητες της τοπικής μας κοινωνίας. Ο Κύριος Μπρούτας υπογράμμισε ότι αισθάνεται απολύτως το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί και ότι αποτελεί έναν ακόμη κρίκο σε μία αλυσίδα επιτυχημένων προκατόχων του, που προσέφεραν σημαντικότατο φιλανθρωπικό έργο τις προηγούμενες δεκαετίες το οποίο μεταξύ των άλλων

Ο Ροταριανός Όμιλος Αγρινίου θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις και θα σταθεί στο πλευρό της  κοινωνίας του Αγρινίου ενισχύοντας με πολυποίκιλες δράσεις το έργο του. Να σημειώσουμε ότι γραμματέας αναλαμβάνει ο Κύριος Παναγιώτης Πετρόπουλος και ταμίας ο Κύριος Μάκης Γιαννόπουλος.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1037 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.