Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:14 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 13:11

Επιτέλους αρχίζει…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει για το Foxbet ο F1Addict

Παίξε νόμιμα στο sportingbet casino

Μετά από σχεδόν έξι μήνες, ο μαγικός κόσμος της Formula 1 επιστρέφει. Η φετινή πρεμιέρα θα διεξαχθεί στη πίστα του Spielberg της Αυστρίας αυτό το Σ/Κ, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερος αγώνας στην ίδια πίστα την επόμενη εβδομάδα. Ο κορωνοϊος έχει ανατρέψει τα πάντα έως τώρα και απλά ελπίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά ώστε να έχουμε επιτέλους δράση και θέαμα.

Η FIA μαζί με τη Liberty Media κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τις κυβερνήσεις και τις διοργανώτριες αρχές των αγώνων και να δημιουργήσουν ένα αρχικό καλεντάρι 8 αγώνων. Είναι σίγουρο ότι αυτό θα μεγαλώσει στη συνέχεια, φτάνοντας τα 13-17 GP.

Στόχος είναι το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στα τέλη Δεκεμβρίου, με αγώνες στο Μπαχρέιν και το Αμπου Ντάμπι, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την επόμενη χρονιά. Πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι οι μεγάλες αλλαγές κανονισμών για το 2021, μετατέθηκαν για το 2022.

Προϊστορία: O Max Verstappen είναι ο πολυνίκης στον εντός έδρα αγώνα της Red Bull, χάρη στις δύο νίκες του τα τελευταία δύο χρόνια. Από μία νίκη μετράνε οι Hamilton και Bottas. Κανείς άλλος οδηγός δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στην πίστα του Spielberg. Στους Κατασκευαστές η Mclaren μετράει έξι νίκες η Ferrari πέντε και η Mercedes τέσσερις.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο του F1Addict και περισσότερα προγνωστικά σήμερα στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 1290 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.