Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  4:45 πμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 11:58

Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά όλα τα νέα τεστ για κορονοϊό πριν το ματς με Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, πέρασαν από νέες ιατρικές εξετάσεις για τον κορονοϊό μία ημέρα πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Αρνητικά ήταν και τα νέα τεστ κορονοϊού στον Αστέρα Τρίπολης, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ. Μία μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (28/06, 19:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Out, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ανακοίνωσε πως τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά.

«Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα όλων των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν την Παρασκευή (26/06) οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ και όλα τα μέλη της αποστολής που θα ταξιδέψουν για το Αγρίνιο, ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής των play out με αντίπαλο τον Παναιτωλικό», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Αρκάδων.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1446 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.