Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:11 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 00:29

Παναιτωλικός: Με τους κατόχους διαρκείας τα εναπομείναντα παιχνίδια των play off αν γίνει δεκτή η πρόταση για κόσμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Super League συμφωνήθηκε ομόφωνα προχθές να εισηγηθούν οι ομάδες στην Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς να διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια των play off και play out με κόσμο. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι αυτοί που θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν από κοντά τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Παναιτωλικού.

Σ​ύμφωνα με το ρεπορτάζ του karvasaras.gr, η πρόθεση της ΠΑΕ Παναιτωλικός είναι να δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και να είναι αυτοί που θα καλύψουν το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου (για το οποίο γίνεται λόγος στην πρόταση), αν οι αρμόδιοι φορείς αποδεχθούν την εισήγηση των συλλόγων της Super League.

Άλλωστε τα εισιτήρια διαρκείας του Παναιτωλικού οριακά καλύπτονται από αυτό το 20% της χωρητικότητας για το οποίο γίνεται λόγος στην πρόταση των συλλόγων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να είναι η λογική επιλογή για την ΠΑΕ Παναιτωλικός.

karvasaras.gr

Διαβάστηκε 1564 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.